Salut pública

Alerta per la presència del bacteri 'Staphylococcus aureus' en un lot de mozzarella fresca de la marca Bocconcini d'Albe

Imatge de la mozzarella fresca de la marca Bocconcini d'Albe.
1 min

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària (AESAN) ha rebut una alerta de les autoritats de Madrid per la presència de Staphylococcus aureus, un microbi que causa infeccions a la pell, a la mozzarella fresca de la marca Bocconcini d'Albe. Un producte que es ven a tot l'Estat.

Segons ha informat l'AESAN, el lot afectat és el 2910 i té data de caducitat del 29/10/2022. Tot i que de moment no s'han detectat casos associats a aquest producte, l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) avisa que els efectes del bacteri duren un o dos dies i inclouen vòmits, nàusees intenses, dolor abdominal i de cap, sudoració i cansament extrem.

stats