Sine Dolore exposarà el seu projecte de parc temàtic contra el dolor al Parlament Europeu

Més de 350 associacions o entitats relacionades amb el dolor de tot el continent estan convidades a l'acte, que tindrà lloc el 26 d'abril a Brussel·les 

L'únic parc temàtic contra el dolor i a favor de la qualitat de vida de tot el món ultima els preparatius de la seva quarta edició, que es durà a terme a Menorca de l'1 al 6 de maig. És un projecte transversal que pretén consolidar l'illa com a territori referent contra el dolor. El seu impulsor, el doctor Jordi Moya, tindrà el pròxim dia 26 una oportunitat extraordinària per explicar en què consisteix el Sine Dolore World Park i les activitats que s'hi faran. 

Jordi Moya admet que "el Parlament Europeu és el millor aparador possible per donar a conèixer els motius que ens impulsen a apostar per l'únic parc temàtic contra el dolor que hi ha al món. Menorca i els menorquins som uns privilegiats. És un orgull veure com l'illa es transforma durant uns dies en un territori unit i sensible amb les patologies que provoquen dolor. Estam molt agraïts a l'eurodiputada del Partit Popular, Rosa Estaràs, perquè sense ella no tindríem aquesta oportunitat". 

El president de la Fundació Sine Dolore també ha anunciat que "l'últim dia del World Park, la Pain Euro Mediterranean Coallition realitzarà la primera reunió a Menorca. És un honor, ja que és una associació que agrupa científics, metges, pacients i familiars per fer visible el dolor". D'altra banda, el Sine Dolore World Park mantindrà la seva essència amb la celebració de múltiples actes esportius, lúdics i de lleure arreu de Menorca. Per a divendres 4 de maig s'han programat xerrades de metges de primer nivell a tots els ajuntaments excepte al de Sant Lluís, l'acte del qual es traslladarà a la sala polivalent Albert Camus. Totes seran a les 20 h. Finalment, la gran gala Sine Dolore es durà a terme al teatre Principal de Maó dia 5 de maig a les 19 h. 

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF