Publicitat
Publicitat

'Spin-offs' registrades

Nom : Alimentomica SL

Activita t: constituïda el 2011, es dedica a la investigació, desenvolupament, innovació i comercialització de nous coneixements e el camp de l'alimentació i la salut. L'empresa sorgeix del grup de Bioquímica, biologia molecular, nutrició i biotecnologia de la UIB.

Tecnologia transferida: la tecnologia llicenciada per la UIB a la companyia consisteix en les patents sobre noves aplicacions de la leptina com a suplement nutricional; per a la prevenció de l'excés de pes i per al tractament d'alteracions en els hàbits d'alimentació.

Web : www.alimentomica.com

Nom : MeteoClim Services SL

Activita t: constituïda el 2012, es dedica a la predicció meteorològica d'alta resolució, assessorant en polítiques de canvi climàtic. Sorgeix del Grup de Meteorologia de la UIB.

Tecnologia transferida: consisteix en un conjunt de programes, mitjançant software d'interfície, per al diagnòstic i predicció del temps, anàlisi del clima present i projeccions de clima futur, diagnosi i predicció de dispersió de contaminants.

Web : www.meteoclimservices.com

Nom : Inisle Interactive Technologies SL

Activita t: constituïda el 2012, es dedica a la investigació, desenvolupament i anàlisi de sistemes i aplicacions enfocades cap a formes d'aplicació innovadores.

Tecnologia transferida: la tecnologia objecte de transferència de la UIB a la companyia és una interfície basada en visió d'accés a l'ordinador amb moviments del cap. Consisteix en un algoritme per a la detecció i seguiment automàtic en temps real del nas, en una seqüencia d'imatges d'una persona situada davant d'una càmera de baix cost.

Web : www.inisle.com

Nom : El maSciware Systems SL

Activita t: constituïda el 2012, es dedica a la química analítica, especialment dins del camp del medi ambient. Sorgeix del Grup de Química Analítica, Automatització i Medi Ambient de la UIB.

Tecnologia transferida: la tecnologia es basa en la patent de dispositiu per a l'automatització de mètodes analítics, utilitzant un programa d'ordinador d'autoanàlisi que es fa servir en combinació amb llibreries de dades associades i desenvolupades per a cada instrument concret.

Web : www.sciware-sl.com

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 25/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF