SANT SEBASTIÀ

Més de 12.000 ciclistes pedalen per Ciutat

La 39a Diada Ciclista de Sant Sebastià es va viure amb un ambient esportiu i de festa al carrer

Més de 12.000 ciclistes varen participar ahir dematí a la tradicional 39a Diada Ciclista de Sant Sebastià, que organitza l’Institut Municipal de l’Esport amb el suport de Caixabank des de l’any 1977. En total, 423 persones varen formar part dels cinc grups inscrits.

El batle de Palma, Antoni Noguera; la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, la directora territorial de Caixabank a Balears, Maria Alsina, i representants institucionals i patrocinadors varen ser els encarregats de donar el sus a la jornada ciclista a l’arc de sortida situat a la plaça de Santa Eulàlia.

Després d’un any d’interrupció de l’edició per les intenses pluges de 2017, Palma va celebrar la tradicional Diada amb més ganes que mai i amb un ambient esportiu i de festa pels carrers de Ciutat.

Des de les 10 h, els ciclistes varen comparèixer als diferents punts habilitats per a la recollida dels dorsals. La prova va ser encapçalada per un grup de ciclistes federats que tradicionalment obren la passejada i per les persones amb alguna discapacitat que han participat en aquest esdeveniment, que es varen situar al capdavant.

Les bicicletes varen mantenir l’itinerari habitual pel parc de la Mar, l’avinguda d’Antoni Maura, la Rambla, el camí de Jesús, el carrer de Salvador Dalí, fins a arribar al Palau d’Esports de Son Moix, un trajecte d’uns sis quilòmetres.

El recorregut va tenir el suport de la Policia Local de Palma, els SSG i els membres del Voluntariat Esportiu de Palma. Quan arribaren al Palau Municipal d’Esports de Son Moix, els ciclistes es varen trobar animació musical, una zona de tallers i jocs infantils amb castells inflables.

A Son Moix es varen lliurar els premis als tres grups més nombrosos: Sagrat Cor (134), Arcàngel San Rafael (99) i CEIP Aina Moll (94). Han obtingut 200 euros en xecs regal de El Corte Inglés. Els dorsals guanyadors varen ser: 2630, 1117, 4601, 1884, 0960, 0377, 4943, 5281, 5205 i 5061.

EDICIÓ PAPER 29/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF