Publicitat
Publicitat

CARTES DE LA DIRECTORA

Cartes de la directora

A vosaltres, escriptors

Estimats escriptors i escriptores, avui és el vostre dia. Sense vosaltres, no hi hauria celebració del llibre. Tampoc l’ARA Balears d’avui no seria com és. I perquè volíem fer festa amb vosaltres, hem deixat tot el diari en les vostres mans. Un diari d’escriptors, una bogeria més de les que ens agrada fer a l’ARA Balears? No. Aquest és un diari fet des de la consciència que la creativitat, la imaginació, és vostra. Així que també ho és, almanco avui, l’exercici literari que a cadascun de vosaltres us ha inspirat l’actualitat. Moltes gràcies a tots els qui hi heu col·laborat. Gràcies per la vostra disponibilitat a escriure un tema o un altre i enlairar-vos a partir de la realitat que se’ns imposa als periodistes. Gràcies per la puntualitat en el lliurament dels textos (cosa que em preocupava molt, no sé per què...). Gràcies per haver jugat amb nosaltres per un dia. I gràcies, sobretot, per haver fet un diari únic i irrepetible. Un ARA Balears d’autor.

A tu, lector, lectora

Estimat lector, estimada lectora, el diari el feim cada dia per a tu. També l’ARA Balears d’avui, aquest diari d’escriptors, l’hem fet pensant en tu, perquè sabem que estimes la literatura, perquè sabem que avui voldràs celebrar Sant Jordi, i des d’aquí volem regalar-te literatura. Les notícies ja te les explicam cada dia. Per això, desitjàvem fer-te un obsequi especial, aquest diari que, per un dia, deixa un poc de banda la informació per donar pas a la il·lusió. Avui vull aprofitar per dir-te que ens ets molt necessari. Tu ens ajudes a fer el dia a dia, ens dónes informació, participes amb els teus comentaris crítics i contribueixes, només amb l’acció de llegir-nos, que cada dia ens vulguem superar. Per tu, lectora, lector, volem ser diferents, volem ser rigorosos i també crítics. Amb tu, pensam el país que volem. I som feliços, perquè cada dia sou més els lectors. A tu, a tots, moltes gràcies.

A vosaltres, els més fidels

Estimat subscriptor, des de la primera línia d’aquesta breu missiva, et vull expressar el meu agraïment i el de tot l’ARA Balears. Sabem que ets el lector més fidel, així que no només et dirigesc aquesta carta, sinó també l’anterior. Amb la diferència que la teva fidelitat fa que et sentim part de l’ARA Balears, part d’una comunitat ARA Balears que no deixa de créixer. Fa dies que et vàrem fer arribar una enquesta i estam molt contents perquè tots els subscriptors ens heu contestat que l’ARA Balears és un diari necessari o molt necessari. Un dia d’aquests, en publicarem els resultats i ens comprometem a tenir molt en compte els vostres suggeriments. Per tot això i molt més, gràcies.

Als qui hi creieu i ho feu possible

Estimat soci, des del dia que es va anunciar el naixement de l’ARA Balears, vàrem dir que aquest seria un projecte col·lectiu majoritàriament de Balears, o no seria. Els qui més heu cregut en la necessitat d’un diari nou, d’aquí i obert al món, escrit en la nostra llengua, i per això hi heu invertit, teniu la nostra màxima consideració. Sabem que ens seguiu amb la mateixa il·lusió que la que us va dur a apostar per l’ARA Balears. També aquest col·lectiu d’inversors de l’ARA Balears és cada dia més gran. Per això ens sentim orgullosos, orgullosos de caminar de la vostra mà. Gràcies per acompanyar-nos.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF