Publicitat
Publicitat

Madonna deixa Brahim Zaibat amb Sean Penn de fons

El seu desig de tenir el jove ballarí Brahim Zaibat -de 28 anys i nòvio d'ella durant tres- sempre al costat ha estat la causa que finalment els ha separat.

L'ambició rossa, que és com es coneix Madonna des que va començar a triomfar en la música ja fa trenta anys, sembla que no té aturador, ni en el terreny professional ni en el personal. El seu desig de tenir el jove ballarí Brahim Zaibat -de 28 anys i nòvio d'ella durant tres- sempre al costat ha estat la causa que finalment els ha separat.

Segons expliquen Daily Mail i el blog de safareig nord-americà PerezHilton , als 55 anys, la Reina del Pop hauria deixat el jove perquè ell no para de treballar i això hauria acabat per frustrar els desitjos d'ella de tenir-lo sempre a prop. En comptes de ser comprensiva, ja que ella també té compromisos arreu del món que l'aparten constantment del costat de Zaibat, Madonna no ho ha pogut aguantar més i l'ha deixat. Tot i això, aquests dos mitjans apunten també que hi ha hagut un detonant de la ruptura: el fet que el ballarí fitxés per la versió francesa de Mira quien baila . Una font propera hauria explicat a PerezHilton que "Madonna va pensar que allò [el programa Mira quién baila ] era molt carrincló".

Més enllà de les obligacions laborals que constantment els distanciaven, Madonna també hauria argumentat que se sentia "utilitzada" pel ballarí, nascut a Lió fruit de la relació d'un algerià i una francesa. Des del seu punt de vista, Zaibat no tenia ganes de veure-la i només estava amb ella per tot el que representa l'artista com a reclam mediàtic.

A tot això s'hi sumen nous rumors sobre una hipotètica relació entre Madonna i l'actor Sean Penn, amb qui ella ja va compartir quatre anys de relació fa tres dècades. Tot i que aquestes especulacions de tornada amb Penn -amb qui no va tenir cap fill però al qual va fitxar per rodar el mític videoclip de Material girl - ja sonaven des de feia temps entre la premsa rosa dels EUA, un viatge plegats ha estat el pretext ideal per tornar-ne a parlar.

Penn i Madonna van anar junts a Haití el mes passat per supervisar la feina que estan portant a terme els voluntaris de l'organització Haitian Relief, que intenta tornar a la vida el país caribeny després del devastador terratrèmol de fa tres anys. Per si això no fos prou, l'actor va ser pescat qualificant la seva exdona de "tia bona" després de veure-la en un concert aquest mes d'octubre a Los Angeles. La persona que el va veure en acabar l'espectacle va dir: "La seva química era evident. Madonna semblava estar actuant només per a Sean. I ell no deixava de dir coses com «Increïble» o «Està molt bona»", va explicar el testimoni a Us Weekly .

Brahim Zaibat ha sortit molt beneficiat de la relació amb Madonna. Bona part de la difusió que va tenir la seva línia de roba va ser gràcies a la força de la seva companya. A més, ell sempre es va mostrar reticent a considerar-la la seva parella. Molts cops s'hi va referir com "una gran amiga". I sempre va aclarir que no s'hi casaria "mai".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF