Publicitat
Publicitat

Ximo: “No puc esperar tota la vida per renovar”

El Mallorca viu immers en una situació crítica. Esportivament, l’equip no és capaç de convertir-se en ferm candidat a l’ascens i poder començar a fer-se una idea clara de quin serà el seu futur per poder començar a treballar-hi. Institucionalment, la guerra de poder que es lliura al consell d’administració ha deixat l’entitat abocada a un sistema de gestió que obliga que totes les decisions del club hagin de ser ratificades per l’òrgan de govern de l’entitat. I, si es conjuguen els dos factors, el resultat és que el futur del club està paralitzat. D’aquesta manera, es produeixen situacions com la de Ximo Navarro, que acaba contracte amb els vermells a finals d’aquest curs i que ja comença a estar cansat d’esperar que el consell doni el vistiplau a una renovació que està emparaulada.

“Fa pràcticament dos mesos que esper i ja no sé què esperar. Ells saben que vull quedar aquí, només falta que passi la proposta. No crec que sigui tan difícil i, després, que ho acceptin o no. No crec que hagi de passar tant de temps per, almenys, mirar-s’ho, no puc esperar tota la vida”, va explicar.

D’entrada, el principi d’acord entre club i jugador és per les properes tres temporades, amb opció d’anar cedit a un equio de Primera Divisió si el Mallorca no ascendeix.