Publicitat
Publicitat

REIAL MALLORCA

Cerdà confirma que negocia la sortida d’Ogunjimi

La comissió que volen cobrar els representants del jugador i que el club no vol pagar, la discrepància

El consell d’administració del Reial Mallorca va confirmar ahir que ha començat a negociar la rescissió del contracte que uneix el jugador Marvin Ogunjimi amb el club vermell. Així ho va anunciar el president, Biel Cerdà, qui va comparèixer davant els mitjans a la sortida de l’esmentada reunió.

El futbolista, de nacionalitat belga, té una oferta per incorporar-se a un club noruec, l’Strømsgodset, i la realitat és que la direcció esportiva mallorquinista no compta amb aquest jugador amb vista a la propera temporada, circumstància que provoca que ambdues parts estiguin interessades a arribar a una solució perquè pugui deixar les files del Mallorca.

La comissió dels representants

En la seva compareixença davant els mitjans, Cerdà va assegurar que “l’únic problema és que el Mallorca no pot fer-se càrrec de la comissió que exigeixen els representants”. Es tracta d’una comisió que reclamen els representants del jugador i que el club no està disposat a assumir.

Cerdà va afirmar també que en tot cas l’entitat vermella no pot pagar un salari com el d’Ogunjimi, tenint en compte que el club és a Segona Divisió.

Marvin Ogunjimi és el fitxatge més car de l’era Serra Ferrer i ha mantingut una relació molt poc frutífera amb el club des que hi va arribar, l’estiu de 2011. El davanter belga està sense equip des que el mes de gener passat l’OHL Leuven prescindís dels seus serveis per baix rendiment.

Ogunjimi ha estat a prova amb l’Strømsgodset des de fa unes setmanes i el conjunt nòrdic li ha fet una proposta en ferm per a les dues pròximes temporades amb una única condició: que arribi al club amb una carta de llibertat i, per tant, sense cap lligam amb l’entitat mallorquinista.

Ara, si s’acaben d’arreglar els detalls de l’operació, Ogunjimi deixarà de ser vermell.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF