Publicitat
Publicitat

TEATRE

'La veritable història del Reis d'Orient', al Catalina Valls

Dins el programa municipal Tot i Molt, el muntatge infantil Els desorientats Reis d'Orient torna a les cartelleres aquest Nadal

Dins el programa municipal Tot i Molt, el muntatge infantil Els desorientats Reis d'Orient torna a les cartelleres aquest Nadal. La veritable història de com i per què els tres Reis d'Orient es convertiren en els tres Reis Mags pot veure's aquest cap de setmana (dissabte 21 a les 18 hores i diumenge 22 a les 12 hores) al teatre Catalina Valls de Palma. És un espectacle per a tota la família que, interpretat per Rafel Ramis, Alex Tejedor i Josep Mercadal, a partir d'un conte original editat per Òrbita Editorial, ens explica l'origen d'aquesta tradició nadalenca dels Reis d'Orient i els seus regals.

És un muntatge molt participatiu concebut per a nins d'entre 3 i 10 anys, però que fascina també els més grans amb la seva proposta lumínica i musical. Més de 2.000 persones l'han vist ja des de la seva estrena, el Nadal de 2012.

Els desorientats Reis d'Orient ens conta com Gaspar, Melcior i Baltasar van a Betlem seguint una estrella, però en tornar estan distrets obsessionats amb un joc de taula que han comprat i que els roba el temps que normalment dedicaven a governar i atendre el seu poble. Però els nins troben una solució als problemes que els seus pares no saben resoldre: un pla que canviarà per sempre els seus estimats tres Reis d'Orient.

Així, es tracta d'una proposta per a tota la família per aquestes festes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF