Política 31/05/2019

Vicente Marí: "El problema d'Eivissa no és el turisme, hem de canviar la concepció que sobren turistes"

El candidat del PP al Consell d'Eivissa ha parlat de la manera com la població de l'illa hauria de "veure el turisme" al programa 'Al Dia' d'IB3 Ràdio

Ara Balears
1 min
Vicente Marí: "El problema de l'Eivissa no és el turisme, hem de canviar la concepció de que sobren turistes"

PalmaEl candidat del PP al Consell d'Eivissa, Vicente Marí Torres, ha assegurat al programa 'Al Dia' d'IB3 Ràdio que "el problema d'Eivissa no és el turisme, hem de canviar la concepció que sobren turistes". Durant l'entrevista, Marí ha explicat que "per a mi, un turista és un convidat que ve a casa i cal tractar-lo bé". "No s'ha de veure el turisme com un element distorsionador, hem d'apostar pel missatge positiu", ha sentenciat.

Després dels resultats electorals, Marí ha explicat que no renunciarà a l'escó del Parlament de les Illes Balears i ha assegurat que els seus objectius són lluitar contra la "turismofòbia, els problemes d'habitatge, el lloguer il·legal i els pressupostos insulars".

Marí ha parlat també de l'actualitat del Partit Popular i l'escenari que es presenta després de les eleccions del 26-M. Sobre Company, ha assegurat que "el lideratge al PP no és una qüestió que estigui sobre la taula. No està previst, en cap cas, que Biel Company deixi de ser president". A més, Marí també ha parlat d'Isern i, seguint en la línia del partit, ha assegurat que "supòs que ha deixat el lideratge del PP per qüestions personals".

stats