Política 25/07/2023

Unides Podem critica que "un PP desesperat" hagi obert les portes del govern de Palma a Vox

Lucía Muñoz assegura que la ciutat es "mereix molt més"

ARA Balears
1 min
La regidora d'Unides Podem, Lucía Muñoz

PalmaLa regidora d'Unides Podem a Cort, Lucía Muñoz, ha criticat que "un PP desesperat" hagi rescatat un "Vox contra les cordes" i li hagi obert les portes del govern a Palma. Així s'ha referit la formació a la notícia publicada per Última Hora, que recull que el PP i Vox han reprès les negociacions per arribar a acords o, fins i tot, per abordar la possibilitat que el partit d'extrema dreta entri a l'equip de govern.

La regidora ha destacat que "és una molt mala notícia per als palmesans que un partit negacionista amb el canvi climàtic, racista i que du condemnats per violència masclista a les seves llistes pugui governar Ciutat". A més, ha apuntat que "Palma es mereix molt més".També ha assegurat que els de "Vox han demostrat allà on han governat que no només són perillosos per les seves idees medievals", sinó que, mencionant el govern de Castella i Lleó, ha afegit que "Vox ha estat retractat com un soci irresponsable, negligent, sense capacitat de gestió ni ganes de treballar".

Per això, la representant del partit ha instat Martínez a "prendre nota del que està sofrint el seu superior, Alberto Núñez Feijóo, aquests dies". "L'amiguisme amb l'extrema dreta li impedirà ser president, ja que cap força democràtica vol tenir res a veure amb els que només porten odi, violència i retrocés en drets", ha afegit. Finalment, ha indicat que el PP "té l'oportunitat de governar en minoria pactant amb les forces democràtiques o regalar a Vox part del govern i que hi surtin perdent la democràcia, els drets humans i la ciutadania de Palma".

stats