Política 25/07/2023

Prohens: "El PP ha guanyat les eleccions generals a les Balears i a Espanya"

La presidenta del Govern ha assistit a la Junta Directiva Nacional que s'ha fet a Madrid

ARA Balears
1 min
La presidenta del Govern, Marga Prohens

PalmaLa líder del PP balear i presidenta del Govern, Marga Prohens, ha celebrat que "el PP ha guanyat les eleccions generals a les Balears i després de set anys ha tornat a guanyar a Espanya".

Així s'ha manifestat la presidenta del PP balear aquest dilluns en la reunió de la Junta Directiva Nacional que s'ha fet a Madrid i ha estat presidida pel líder del PP i candidat a la Presidència del Govern, Alberto Núñez Feijóo. "Alberto Núñez Feijóo és la persona legitimada per les urnes per liderar el diàleg per formar el govern que ens han demanat els ciutadans", ha assegurat Prohens.

A més, ha defensat que a les Balears s'ha revalidat la confiança que li van atorgar els ciutadans al PP el 28-M en augmentar en aquestes eleccions 19.000 vots i mantenir el mateix percentatge de suport, la qual cosa ha assegurat que es deu al fet que el PP a les Balears "està demostrant que compleix amb el que va dir que faria", perquè és "un partit de paraula". Finalment, ha recordat que respecte de les eleccions generals del 2019, el PP a les Balears ha passat de 103.000 vots, un 22 per cent, a 180.000, un 36 per cent, cosa que significa un augment de 14 punts que ha permès a la formació passar de dos diputats a tres i de dos senadors a tres.

stats