Política 16/05/2019

Podem proposa un transport públic gratuït per a usuaris habituals, menors, gent en risc d'exclusió i aturats de llarga durada

Yllanes: "Mallorca s'ha de vertebrar amb el ferrocarril; necessitam que arribi a Artà, Felanitx i Alcúdia"

Maria Fuster
1 min
Podem proposa transport públic gratuït per a usuaris habituals, menors, gent en risc d'exclusió i aturats de llarga durada

PalmaEl candidat de Podem Juan Pedro Yllanes, número u de la formació morada al Parlament; la candidata a la batlia d'Alcúdia, Concepció Baleato, i el número dos al Consell de Mallorca, Jesús Jurado, s'han desplaçat fins a Alcúdia per fer les seves propostes en matèria de mobilitat.

Podem pretén que el transport públic sigui gratuït per als menors de 26 anys, per a les persones en risc d'exclusió social, per als aturats de llarga durada i per als pensionises i els usuaris habituals, segons ha assegurat Yllanes, qui també ha criticat la gestió feta pel PP i el PSOE en relació amb la manca d'ampliació de la xarxa ferroviària. "El bipartidisme no ha posat ni un quilòmetre de via de tren nova a Mallorca", ha dit Yllanes. "Necessitam que el ferrocarril arribi a Artà, a Felanitx i a Alcúdia", assegura, ja que considera fonamental per al progrés de l'illa connectar aquestes localitats a la xarxa ferroviària.

"Hem de posar el punt final a aquests trenta anys de vacances del bipartidisme apostant pel finançament estatal per millorar la xarxa", ha afirmat.

Per la seva banda, Jurado ha destacat la importància de renovar "tota la flota de vehicles de transport col·lectiu públic, i que el transport públic sigui no contaminant i uneixi tots els nuclis de població amb els centres de salut". Finalment, Baleato ha destacat el problema greu d'habitatge a Alcúdia. "La gent ha d'anar a viure fora i s'adona que també hi ha un problema amb el transport públic. Això s'ha de solucionar".

stats