Política 14/11/2019

Toni Noguera: "MÉS s'ha de rearmar ideològicament i lluitar contra l'extrema dreta"

El candidat a liderar MÉS per Mallorca els pròxims quatre anys reconeix el fracàs del partit en les eleccions estatals

Ara Balears
1 min
Antoni Noguera “Molts ‘lobbies’ fan denúncies falses
 I és una anomalia democràtica”

PalmaToni Noguera, de moment "l'únic candidat" a liderar MÉS per Mallorca, ha analitzat els resultats del partit ecosobiranista en les eleccions estatals del 10-N i ha parlat de futur del partit als micròfons d''Al Dia' d'IB3 Ràdio. Noguera, que ha assegurat que "si no hi ha grans canvis" serà el nou líder de MÉS "el 29 de novembre", ha afirmat que "MÉS necessita rearmar-se ideològicament, convertir-se en l'esquerra ecologista i vera, i lluitar contra les mentides de l'extrema dreta". Noguera ha recalcat que l'auge de l'extrema dreta es basa en les "seves mentides". Per l'ecosobiranista, el discurs del partit d'extrema dreta és "simple, únic, demagògic i basat en la ignorància".

El regidor de Cort ha analitzat també els resultats de les eleccions del 10-N: "Els resultats són molt dolents, és evident que la gent no confia en MÉS per Mallorca en les eleccions estatals". Tot i això, ha recalcat que en l'àmbit electoral "els balears tenim un problema històric: fa 40 anys que no tenim representació al Congrés dels Diputats i això ens perjudica molt".

Noguera ha parlat també dels seus plans de futur com a líder de MÉS per Mallorca. "La meva idea és dedicar els dos primers anys a preparar el partit per a les primàries i plantejar el futur polític de l'illa. Volem ser l'esquerra verda i utilitzar la sobirania com una eina d'inclusió. Hem d'apostar per polítiques modernes i innovadores" ha sentenciat el regidor.

stats