Política 05/06/2019

Susana Mora, candidata al Consell de Menorca: "Hem de projectar una transició energètica a l'illa"

La candidata del PSIB ha assegurat que a Menorca la precarietat energètica dona una "percepció de risc i inseguretat" als ciutadans

Ara Balears
1 min
Susana Mora: “L’objectiu del turisme ha de ser millorar la qualitat de vida dels menorquins”

PalmaSusana Mora, candidata del PSIB al Consell de Menorca, ha assegurat al programa 'Al Dia' d'IB3 Ràdio que Menorca té un problema tècnic i jurídic per poder tenir un pla de contingència que eviti els problemes energètics que sofreix l'illa. "El pla de contingència, que consisteix a posar més generadors, ha de ser una realitat. És l'única alternativa", ha assegurat.

A més, Mora ha remarcat que els polítics tenen la responsabilitat de donar resposta a la situació de precarietat energètica de Menorca i ha assegurat que "hem de projectar una transició energètica a l'illa". Un dels problemes que remarca la candidata en aquest sentit és que en aquests moments el govern estatal no inclou en els seus pressupostos aquesta mesura per a Menorca.

Per això, la candidata demana una mesura política, ja que "l'illa es troba en una situació d'excepcionalitat atès que "la percepció dels ciutadans", amb aquestes aturades energètiques, "és de risc i inseguretat, i no és merescuda".

stats