Política 21/11/2023

Simpatitzants de Vox recullen signatures per la dimissió de Maite de Medrano

El director insular va demanar l'activació del protocol d'assetjament laboral en contra de Medrano

Iván Martín
1 min
Imatge del primer ple del Consell de Menorca amb minoria del PP.

MaóUn grup de simpatitzants de Vox han iniciat a través de la plataforma change.org una recollida de signatures que té com a objectiu forçar la dimissió de la consellera Maite de Medrano, cessada recentment pel president del Consell de Menorca, Adolfo Vilafranca.

En el motiu de la petició, impulsada per Ciudadano Ejemplar, es demana la dimissió com a consellera i regidora a l'Ajuntament de Ciutadella, o l'expulsió de Maite de Medrano del partit. També s'exigeix que les actes d'aquests càrrecs siguin ocupades per les següents persones que figuren en les respectives llistes electorals. D'altra banda, argumenten que la iniciativa va sorgir de la "deixadesa absoluta de la seva feina, per incompetència i per assetjament al seu exdirector insular Ricardo Galí".

Per ara, la campanya té una dotzena de signatures i el repte és arribar a les vint-i-cinc. A més, ha transcendit que Galí va demanar en dues ocasions activar el protocol d'assetjament laboral en contra de Medrano. Deu dies després de demanar l'activació del protocol, el president Vilafranca el va cessar del càrrec.

stats