Política 21/04/2019

Podem proposa un preu fix per als bitllets d'avió entre illes i un preu màxim amb la Península

La formació morada reclama que AENA sigui 100% de gestió pública

Maria Fuster
1 min
Podem proposa un preu fix  dels billets d'avió entre illes, i amb la penísula un preu màxim

PalmaLa candidata al Congrés de Podem, Antònia Jover, i la número dos, Lucía Muñoz, s'han desplaçat a la terminal d'arribades de l'aeroport de Palma per reivindicar el dret a una mobilitat àgil, efectiva i fora de preus desorbitats per als habitants de les Illes.

Jover ha explicat que "necessitam un preu fix entre illes i un preu màxim amb la Península. Ha quedat clar que els descomptes que hem tingut fins ara del 50 i del 75% no han estat efectius. Les companyies aèries augmenten els preus i els tornen a encarir. Hem de deixar clar dins el REIB que tenim dret a la mobilitat".

Per part seva, Muñoz ha denunciat aquest diumenge dematí les condicions laborals que pateix gran part dels treballadors de l'aeroport de Son Sant Joan i ha reivindicat el caràcter públic d'AENA. La candidata ha recordat que "durant el govern de Mariano Rajoy es va privatitzar la meitat d'AENA. Nosaltres pensam que ha de ser 100% de gestió pública perquè sigui una empresa al servei de l'interès general i que no simplement cerqui el màxim benefici a costa d'abaratir els salaris de treballadors i treballadores".

stats