Política 31/07/2021

Prohens exigeix a Armengol que expliqui per què les Illes tindran 700 milions d'euros menys de l'Estat

Demana a la presidenta si és "la delegada de Sánchez" a les Illes

ARA Balears
1 min
La nova presidenta del PP balear, Marga Prohens

EivissaLa presidenta del Partit Popular (PP) de les Balears, Marga Prohens, ha exigit a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que expliqui "per què ha tornat de la Conferència de Presidents amb 700 milions d'euros menys per a les Illes", indica la formació popular en una nota. "S'ha de saber si ha renunciat a ser, una vegada més, la presidenta de les Balears per ser la delegada de Sánchez a la nostra Comunitat Autònoma", ha insistit Prohens.

Prohens ha recordat que dissabte passat el PP, amb Pablo Casado al capdavant, "es va comprometre a tenir un sistema de finançament just i transparent per a les Illes". En aquest sentit, ha criticat que, des d'aquest moment, Armengol "s'ha passat tota la setmana dient que aniria a la Conferència de Presidents per reivindicar un millor finançament, però n'ha tornat amb 700 milions menys", ha recalcat.

Durant la seva intervenció, Prohens ha parlat també de la 'turismofòbia' d'alguns partits polítics. Ha dit que les Balears tenen un "govern de turismofòbia" perquè ha desitjat públicament que vinguin menys turistes o bé que les xifres no siguin mai com les registrades abans de la pandèmia.

stats