Política 28/03/2019

El PP i El Pi critiquen que Miquel Ensenyat denunciàs l'insult homòfob al ple

El portaveu popular al Consell de Mallorca, Mauricio Rovira, considera que no era el millor espai, ja que es tractava del debat general de la institució

K. O.
1 min
PP i El Pi critiquen que Ensenyat denunciés l'insult homòfob al ple

PalmaEl portaveu del PP al Consell de Mallorca, Mauricio Rovira, i el conseller d'El Pi Antoni Pastor han lamentat aquest dijous al ple de la institució insular que un hoteler insultàs Miquel Ensenyat per la seva condició sexual a la fira turística de Berlín, però han criticat que ho denunciàs durant el ple del debat general del Consell. El portaveu regionalista ha volgut agrair que ho fes públic i li ha donat el seu suport i l'ha instat a fer "una passa més" i denunciar-ho a la Fiscalia. D'altra banda, el popular ha considerat que el ple no era el millor espai per denunciar-ho, i molt menys "després de veure les portades dels diaris".

A més, Rovira creu que Ensenyat ha utilitzat el debat d'aquest dimecres i dijous "per al seu benefici i el del seu partit, amb la intenció de lluir-se". També ha insistit que l'acte no s'hauria d'haver duit a terme perquè coincideix amb les eleccions i ha considerat que, "tot i ser legal, el president hi juga amb avantatge". Tot i això, Ensenyat ha defensat que si es fa a principi de legislatura, també s'ha de fer al final per fer un balanç, i ha recordat que "he proposat diverses vegades canviar el model de debat perquè l'actual és molt antiquat". Pel que fa a Pastor, aquest ha afirmat que "la seva ambició, legítima, de ser el president del Govern, no ha fet gaire bé al Consell", afegint que "fa més de dos anys que ja no és aquí i que té el cap a un altre lloc". També ha assenyalat que Ensenyat "ha utilitzat aquesta institució per fer carrera política".

stats