Polèmica
Política 15/12/2022

El PP: "José Ramón Bauzá és part del passat"

Els populars asseguren que no hi ha cap possibilitat que l'eurodiputat torni al partit

1 min
L'expresident de les Illes Balears José Ramón Bauzá, al Parlament en una imatge d'arxiu

PalmaEl PP balear ha deixat ben clar a les xarxes que no hi ha cap possibilitat que l'expresident del Govern amb els populars i actual eurodiputat amb Cs, José Ramón Bauzá, torni a les files del partit. "José Ramón Bauzá és part del passat del PP de les Balears i no hi ha cap possibilitat ni voluntat que torni, ni al PP de les Balears ni al PP. Som un partit que mira al futur, construint, amb les nostres juntes locals, un projecte de moderació per a les Illes Balears", han dit els populars.

Fonts del partit a escala estatal han fet referència a les informacions que apunten cap a un acostament de Feijóo a Bauzá i han assegurat que "són mentida" i que la possibilitat d'un retorn de l'eurodiputat són inexistents.

Bauzá no passa pel millor moment i els seus esforços se centren a hores d'ara a desmarcar-se del Qatargate, malgrat que ha presidit el grup d'amistat UE-Qatar, actualment suspès, i que es va desplaçar a aquest país en un viatge pagat per Qatar Airways, que incloïa dues nits al Sheraton Grand Doha Resort.

De fet, el seu excompany en el PP Sebastià Sagreras ha estat encara més contundent amb l'expresident, de qui ha dit que prefereix que "quedi a Qatar" que no que torni al PP.

stats