Política 02/09/2013

Navarro no prendrà cap decisió pel cas Método 3 si no hi ha una interlocutòria judicial

"Ningú investiga el que es va dir a la conversa de La Camarga", replica el líder del PSC

Sara González
1 min

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha assegurat que les informacions que vinculen el seu partit amb l'encàrrec de la gravació de La Camarga no són més que "filtracions policials" i que, per tant, caldrà esperar que hi hagi una interlocutòria del jutge. "Serem ferms en l'aplicació de mesures disciplinàries", ha advertit Navarro, en cas que les informacions judicials apuntin a una conducta inapropiada d'algun dirigent del PSC. Així doncs, la imputació de la gerent del partit Lluïsa Bruguer no és suficient per prendre mesures.

Navarro ha subratllat que, després de la filtració policial, el responsable de Método 3 va contradir la informació que apuntava el PSC com a autor de l'encàrrec i va dir que aquest s'havia fet des de "l'entorn de Sánchez-Camacho". També ha insistit que des del moment que van aparèixer les sigles del PSC en aquest cas s'ha reunit amb dirigents, com l'exsecretari d'organització José Zaragoza, per parlar-ne. "Vam revisar la documentació i no hi ha cap document ni cap factura d'aquest encàrrec", ha afirmat.

El líder del PSC no s'ha estat de recordar que mentre tothom investiga qui va encarregar la gravació a La Camarga "ningú investiga el que es va dir a la conversa".

stats