Política 20/05/2019

Miquel Ensenyat: "L'objectiu fonamental és renovar el Govern progressista"

El candidat de MÉS per Mallorca al Govern ha parlat aquest matí al programa 'Al Dia' d'IB3 Ràdio

Ara Balears
1 min
Miquel Ensenyat i Guillem Balboa en la presentació d'aquest dimarts

PalmaMiquel Ensenyat, el candidat de MÉS per Mallorca al Govern de les Illes Balears, ha assegurat aquest dilluns dematí al programa 'Al Dia' d'IB3 Ràdio que "l'objectiu fonamental d'aquestes eleccions és renovar el Govern progressista". Ensenyat ha recordat que "hem deixat enrere els governs de les majories absolutes" i ha remarcat que "els votants han de tenir clar que el Pacte d'esquerres és la millor opció per a ells".

El candidat de MÉS ha centrat el seu discurs en la problemàtica de l'habitatge, la mobilitat i el turisme. Segons Ensenyat, una de les grans apostes del seu partit serà "el transport públic". "La nostra idea és que, a poc a poc, els usuaris deixin el seu cotxe i s'acostumin a viatjar en transport públic", ha remarcat. Pel que fa al turisme, el candidat de MÉS ha tret pit per la decisió d'aplicar l'ecotaxa. "A la fi, la majoria dels partits han vist l'avantatge i la necessitat de l'ecotaxa, tal vegada si l'haguessin aplicat abans ens hauríem evitat problemes com el de les depuradores de les platges de Palma".

Pel que fa a les polítiques medioambientals, Ensenyat ha recordat que "el millor residu és aquell que no es produeix". Durant l'entrevista d'aquest dilluns, ha remarcat també que "s'ha de fer una feina de conscienciació de la societat per eliminar residus com els plàstics d'un sol ús".

stats