Política 30/07/2021

MÉS per Mallorca farà l'Assemblea General per renovar el partit a finals de novembre

El consell serà els dies 26 i 27 de novembre mentre que les primàries per a cap de llista estan fixades pel 24 d'octubre

ARA Balears
1 min
Unes eleccions on voten membres de MÉS.

PalmaMÉS per Mallorca renovarà els òrgans del partit en la pròxima Assemblea General dels dies 26 i 27 de novembre, segons ha informat el partit ecosobiranista aquest divendres en nota de premsa. Aquesta assemblea –que té caràcter bianual– serveix per triar els dirigents de la formació i debatre i aprovar les ponències política i d'organització.

D'aquesta manera, juntament amb les primàries de dia 24 d'octubre de 2021, MÉS per Mallorca posa la vista a les eleccions de 2023. Entre l'octubre i el novembre, el partit determinarà els caps de llista, els lideratges i els equips que el formaran en la pròxima legislatura. Cal recordar que l'actual coordinador ecosobiranista, Antoni Noguera, va anunciar recentment que no es presentarà per encapçalar la llista autonòmica, encara que sí que es posa a disposició del partit per continuar encapçalant-lo.

El Secretari d'Organització, Josep Ferrà, coordinarà l'assemblea. Ruth Mateu i Carles Gonyalons també formaran part de l'equip organitzador. Antoni Noguera, Antoni Trobat, Aina Sastre i Miquel Rosselló seran els responsables de la ponència política, que recollirà bona part de les conclusions de les jornades de pensament Cartografiant el futur, que la formació va donar per acabades el passat juny.

stats