Política 18/06/2021

Antoni Noguera: “MÉS per Mallorca ha de desplaçar el PSOE i passar a liderar un gran bloc progressista i verd”

ARA Balears
1 min
Presentació de "Cartografiant el futur".

PalmaEl coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, ha assegurat aquest divendres que la formació ha de "desplaçar el PSOE i passar a liderar un gran bloc progressista i verd". Aquesta ha estat una de les conclusions del procés intern 'Cartografiant el futur', que s'ha presentat en un acte a la Sala Augusta de Palma.

Segons han informat en un comunicat, Noguera ha posat l'accent en la necessitat de construir "una nova majoria social verda, progressista i mallorquinista" de la qual MÉS sigui el "pal de paller" i que permeti "donar resposta a les aspiracions del nostre poble de construir una Mallorca lliure, justa, verda i feminista".

El dirigent també ha posat l'èmfasi en la "República Mallorquina" com un marc en què tot el projecte de MÉS s'hi trobi còmode i com a projecte polític que respongui a les aspiracions del sobiranisme. Un dels objectius d'aquest acte ha estat "actualitzar el discurs de tot el nostre espai polític sobre les bases del sobiranisme, l’esquerra, l’ecologisme i el feminisme".

Aquest és el primer acte presencial que MÉS ha duit a terme en el darrer any i mig. Hi han assistit membres de totes les agrupacions de la formació als municipis, activistes i persones il·lustres i representants d’entitats de la societat civil.

stats