Política 04/03/2022

Menorca destina 102.000 euros a millorar la planta de residus voluminosos

L'actuació ha consistit en la retirada de les deixalles acumulades en diversos punts i la millora dels tancaments perimetrals

Iván Martín
1 min
Imatge del tancament de la planta.

MAÓL'Ajuntament de Maó i el Consell de Menorca han donat aquest divendres per finalitzades les obres de millora de l'accés i el tancament perimetral de la planta de residus voluminosos després de destinar-hi un total de 102.000 euros.

L'objectiu de l'actuació ha consistit en la retirada dels residus acumulats en diversos punts i la millora dels tancaments perimetrals. L'antiga planta, des de l'any 2017, s'havia convertit en un punt negre on s'abocaven grans quantitats de residus il·legalment.

El Consistori de Maó, com a titular del camí d'accés, n'ha retirat tots els residus acumulats i ha millorat el paviment del tram inicial, així com la instal·lació d'una nova barrera a l'entrada del camí, que restarà tancat en horari d'obertura de l'abocador. A més, a través del Consorci de Residus i Energia de Menorca s'han retirat els residus de la parcel·la de la planta de voluminosos i s'han transportat a les plantes de tractament autoritzades en funció dels residus.

stats