Política 24/01/2022

Manchado afirma que el certificat covid "té claríssimes reminiscències nazis i feixistes"

El fins ara director insular de Medi Ambient recalca que no és un "negacionista" ni un "antivacunes"

ARA Balears
1 min
Una persona mostra el certificat de vacunació contra el covid.

PalmaEl fins ara director de Medi Ambient del Consell de Mallorca, Josep Manchado, ha afirmat aquest dilluns, després de la seva destitució com a càrrec públic insular, que el certificat covid "té claríssimes reminiscències nazis i feixistes". L'alt càrrec ha subratllat que no és un "negacionista" ni un "antivacunes". Així s'ha expressat en una entrevista al programa Al Dia d'IB3 Ràdio, recollida per Europa Press. El Consell de Mallorca vincula la decisió a la "pèrdua de confiança" i "discrepàncies polítiques" entre Manchado i la vicepresidenta insular, Aurora Ribot.

Amb tot, Mancahado ha assenyalat que "m'esperava la destitució. Podem s'ha convertit en un lloc on no pots opinar ni discrepar". En aquest sentit, ha exposat que no entén com "un partit que es diu assembleari i d'esquerres estigui donant suport a una mesura terrible que fa que els nins vagin amb els seus amics i un no pugui entrar a un McDonald's o jo no pugui entrar en un acte de Podem".

A més, ha insistit que el passaport covid és "una línia vermella" per a ell, i s'ha mostrat "convençut" que "d'aquí a uns mesos la Justícia el tornarà a declarar il·legal", ja que "es margina una minoria". El fins ara director insular ha subratllat que aquestes discrepàncies s'havien tractat en el departament i s'havia intentat "reconduir la situació". "Al final, supòs que no hi ha hagut manera", ha apuntat.

Per tot això, Manchado esperava la destitució "des de fa uns dies". Amb tot, ha lamentat anar-se'n perquè estava satisfet amb el seu treball al Consell de Mallorca i "la relació amb els funcionaris és boníssima".

stats