Política 09/09/2021

Inés Arrimadas anuncia que està embarassada

La política assegura que el nadó naixerà l'any que ve

2 min
Inés Arrimadas abans de la seva intervenció en la convenció de Ciutadans

BarcelonaLa presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha anunciat a través de les xarxes socials que està embarassada. La política andalusa, de 40 anys, ha dit que "si tot va bé l'any que ve" seran un més a la seva família. "Estem molt feliços i emocionats amb la notícia. Ens fa una gran il·lusió donar-li a l'Álex un germanet i ja estem desitjant tenir-lo als nostres braços", ha afegit la líder del partit taronja, casada amb l'expolític català Xavier Cima. "Moltes gràcies per endavant pel vostre afecte. Jo em trobo perfectament i només puc repetir que formar una família és un dels millors regals que et pot donar la vida", ha afegit la política.

La parella van contraure matrimoni l'estiu del 2016 a Jerez de la Frontera, municipi de Cadis on ella va néixer. A finals del maig del 2020 van tenir el seu primer fill, a qui van posar Álex. "Avui ha arribat al món el petit Àlex. Quines ganes teníem de veure-li la careta!", va dir la política després del part, que va tenir lloc a Madrid. "Estem immensament feliços i molt emocionats per aquest gran regal que ens ha donat la vida. Moltes gràcies a tots els que ens havíeu enviat els vostres millors desitjos. Ha anat tot molt bé i estem en perfecte estat", afegia llavors. "Ara disfrutaré d'unes setmanes de permís de maternitat per poder dedicar tota l'atenció al nostre nen", va concloure en aquella ocasió.

Després de l'anunci del seu embaràs, Arrimadas ha rebut moltes felicitacions dels seus companys de partit. Per exemple la d'Edmundo Bal, que ha escrit: "Enhorabona, família. Efectivament, formar una família és una de les experiències més meravelloses que existeixen. Us desitjo el millor de cor, Inés, Xavi i Álex". També s'ha sumat a les felicitacions la regidora madrilenya Begoña Villacís: "El millor regal que pot tenir l'Álex. Me n'alegro molt, amiga. Ja veuràs quan els ajuntem a tots".

Arrimadas amb el seu marit i el seu fill
stats