Política 18/04/2019

Prohens: "El PSOE ha perdut tota la credibilitat en prometre habitatges protegits"

La candidata popular visita el mercat d'Inca i assegura que els socialistes no han fet un sol pis públic en quatre anys a les Illes

Carles Tudurí
1 min
Prohens acompanyada de Maria Salom i Rafel Torres, aquest dijous al merca d'Inca

PalmaLa candidata del PP al Congrés per les Illes, Marga Prohens, ha afirmat aquest dijous durant la visita al mercat d'Inca que el PSOE va perdre ahir dimecres "la poca credibilitat que tenia en prometre Sánchez habitatges protegits". Segons Prohens, si el president assegura que farà el que ha fet Armengol a les Balears, això vol dir "que no fa comptes fer cap habitatge de protecció social, ja que el Govern no ha fet ni un sol pis a pesar de tenir 4.000 milions més de pressupost".

La candidata popular ha recordat que el president del seu partit, Pablo Casado, va explicar aquest dimecres a Palma prop de 20 mesures concretes en matèria d'habitatge, que van des de la lluita contra els ocupes als beneficis fiscals per a compradors de primer habitatge, passant per ajudes als menors o la millores en la seguretat jurídica dels arrendadors.

Segons Prohens, la persecució del Govern dels bancs o grans tenidors d'habitatges ha omplert moltes pàgines, però no ha aconseguit posar cap immoble a disposició de les persones que ho necessiten.

Aixi mateix, la candidata ha criticat el PSOE per l'Impost de Turisme Sostenible, que ha denominat "ecofarsa", ja que les Illes és l'únic lloc d'Espanya on l'apliquen. Prohens ha destacat que ahir mateix la secretària d'Estat de Turisme, Bel Oliver, va assegurar que el seu partit no tenia previst crear aquest impost en l'àmbit estatal.

Prohens ha comentat que els socialistes "tenen una ràbia contra el turisme que s'haurien de fer mirar" i ha acusat Sánchez de maltractar les Illes a través del règim fiscal aprovat, els pressupostos generals i l'ecotaxa.

stats