Prohens: "El PSOE ha perdut tota la credibilitat en prometre habitatges protegits"

La candidata popular visita el mercat d'Inca i assegura que els socialistes no han fet un sol pis públic en quatre anys a les Illes

La candidata del PP al Congrés per les Illes, Marga  Prohens , ha afirmat aquest dijous durant la visita  al mercat  d'Inca que el PSOE va perdre ahir dimecres "la poca credibilitat que tenia en prometre Sánchez habitatges protegits". Segons  Prohens , si el president assegura que farà el que ha fet Armengol a les Balears, això vol dir "que no fa comptes fer cap habitatge de  protecció  social, ja que el Govern no ha fet ni un sol pis a pesar de tenir 4.000 milions més de pressupost".

La candidata popular ha recordat que el president del seu partit, Pablo  Casado , va explicar aquest dimecres a Palma prop de 20 mesures concretes en matèria d'habitatge, que van des de la lluita  contra els ocupes als  beneficis  fiscals per a compradors de primer habitatge,  passant  per ajudes als menors o la millores en la seguretat jurídica dels arrendadors.

Segons  Prohens, la persecució del Govern dels bancs o  grans tenidors  d'habitatges ha omplert moltes pàgines , però no ha aconseguit posar cap immoble a  disposició  de les persones que ho necessiten.

Aixi  mateix, la candidata ha criticat el PSOE per l'Impost de Turisme S ostenible , que ha denominat " ecofarsa ", ja que les Illes és l' únic lloc d'Espanya on l'apliquen.  Prohens  ha destacat que ahir mateix la secretària d'Estat de Turisme, Bel  Oliver , va assegurar que el seu partit no  tenia previst crear aquest impost en l'àmbit estatal.

Prohens  ha comentat que els socialistes "tenen una ràbia contra el turisme que s'haurien de fer mirar" i ha  acusat  Sánchez de maltractar les Illes a través del règim fiscal aprovat, els  pressupostos  generals i l'ecotaxa.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF