Política 23/05/2022

El Govern renovarà la depuradora de Sant Jordi per un milió d'euros

Les obres consistiran en la instal·lació d'una nova canonada d'impulsió d'aigües residuals

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'una depuradora.

PalmaEl Consell de Govern ha aprovat aquest dilluns destinar 1.063.681 euros al projecte de renovació del col·lector d'impulsió d'aigües residuals de l'estació de bombeig d'aigües residuals (EBAR) de Sant Jordi, que dependrà de la Conselleria de Medi Ambient i Territori.

Les obres consistiran en la instal·lació d'una nova canonada d'impulsió d'aigües residuals des de l'estació d'impulsió de Sant Jordi fins a la depuradora EDAR-1 de Palma, segons ha explicat el Govern en una nota de premsa.

També ha precisat que, amb aquesta renovació d'EBAR de Sant Jordi comptarà amb 1.579,88 metres de nou col·lector d'impulsió, de més diàmetre que l'actual, per augmentar el cabal d'aigua, que es disposarà en paral·lel al col·lector ja existent.

L'objectiu d'aquesta renovació és assegurar que el cabal sigui el correcte, fet que permetrà un funcionament òptim de les instal·lacions, que ja fa des del 2006 que estan construïdes i que es van modificar el 2020, amb l'habilitació d'un sistema de mesurament de pressió.

stats