VIA CATALANA
Política 01/04/2014

L'ANC fa pública la gigafoto de la Via Catalana aquest dimarts a la tarda

El muntatge fotogràfic estarà disponible a partir de les 17.14 hores a través de la web www.gigafoto.assemblea.cat. El seu coordinador, Galdric Penyarroja, assegura que el resultat "ha estat un gran èxit"

Ara
1 min

BarcelonaLa gigafoto de la Via Catalana ja està enllestida. L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) la farà pública aquest dimarts a la tarda a través de la web www.gigafoto.assemblea.cat, on per ara hi ha un compte enrere fins a les 17.14 hores, que és quan estarà disponible.

En el muntatge fotogràfic s'hi podran trobar tots els participants que eren a la primera fila de la històrica mobilització de l'Onze de Setembre passat.

En declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', el coordinador de la gigafoto s'ha mostrat satisfet amb el resultat final. "Ha estat un gran èxit", ha assegurat Galdric Penyarroja, que ha justificat el retard en la seva publicació per la feinada que comporta fer quadrar les imatges de 800 fotògrafs diferents.

La gigafoto es presentarà en roda de premsa a les 16.30 hores al Born Centre Cultural, i a partir de llavors cada participant de la Via Catalana s'hi podrà buscar.

stats