Política 22/05/2019

Francina Armengol: "La fiscalitat del REB s'aprovarà en els primers mesos de la legislatura estatal"

La cap de llista del PSIB ha criticat l'herència rebuda del PP

Ara Balears
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol.

PalmaLa cap de llista del PSIB, Francina Armengol, ha passat pels micròfons d'IB3 Ràdio en el programa 'Al Dia', on ha dit que durant els primers mesos de la legislatura estatal s'aprovarà la fiscalitat del REB i ha assegurat que "no tenc cap dubte que la cort general ho aprovarà". A més, Armengol ha remarcat l'herència rebuda del PP. "Venim d'una crisi que el PP va fer pagar als febles amb les seves retallades".

Armengol ha volgut recordar la feina que ha fet el partit socialista en matèria de carretera i ha assegurat que s'ha apostat pel transport públic posant en marxa propostes com les connexions de metro amb la universitat i amb Son Espases. "És incongruent planificar un hospital sense pensar en les connexions que té".

L'habitatge social també ha estat un dels punts que s'han tractat a l'entrevista. Armengol ha dit que cada partit ha de mirar què ha fet en aquest àmbit durant el seu mandat. "Durant el govern popular es va vendre sol públic per fer hotels i aquesta és una realitat". A més, ha afegit que "varen utilitzar habitatges de protecció oficial per fer arxius".

Respecte de les eleccions del 26-M, no ha volgut confiar en les enquestes que han sortit fins ara, que donen al PSOE la majoria. "Les enquestes són enquestes, les urnes estan buides i les hem d'omplir diumenge".

stats