Política 07/11/2023

Demanen que la façana de l'Ajuntament de Ciutadella torni a il·luminar-se en dies significatius

L'actual equip de govern ha denegat en dos casos la sol·licitud de dues entitats socials

Iván Martín
2 min
Ajuntament de Ciutadella.

CIUTADELLAEl grup municipal PSM - Més per Menorca ha presentat una moció al ple del mes de novembre respecte de la il·luminació de la façana de l'edifici consistorial en commemoració de dates nacionals i internacionals, a petició d'entitats i associacions.

Durant la darrera legislatura, la façana de l'ajuntament s'il·luminava per mostrar el suport de la institució a les associacions i entitats i les causes que es defensaven. Per aquest motiu, s'efectuà una inversió destinada a la instal·lació de projectors LED RGB, que oferien la capacitat d'il·luminar la façana de l'ajuntament amb una diversitat de colors i que les associacions van valorar molt positivament. Aquesta possibilitat, basada en sol·licituds d'entitats socials, s'ha implementat amb èxit sense cap inconvenient rellevant durant els darrers anys i amb el suport i l'agraïment de les entitats i associacions a l'ajuntament per aquestes mostres de solidaritat.

El PSM ha tingut coneixement de la negativa per part de l'actual equip de govern en dos casos recents, que ha denegat la il·luminació sol·licitada per dues entitats socials, a fi de commemorar els seus dies assenyalats. Aquesta actitud negativa, segons la formació econacionalista, "no troba justificació raonable, sinó que és més bé un menyspreu cap a les associacions i la seva causa".

Per aquest motiu, insten l'equip de govern a autoritzar la il·luminació sol·licitada per part d'entitats socials, reflectint els colors corresponents a les seves celebracions, com s'ha fet en ocasions anteriors. Aquesta autorització implica donar instruccions als serveis tècnics per dur a terme aquesta il·luminació. També es pretén donar suport institucional, promovent les celebracions a través de les xarxes socials municipals, per tal de demostrar el suport institucional a les entitats corresponents, en paral·lel amb la il·luminació de l'edifici consistorial.

stats