Política 23/04/2019

Ciutadans es compromet a recompensar les empreses que acomiadin menys treballadors

Joan Mesquida s'ha reunit amb els empresaris per abordar les inquietuds del sector

Ara Balears
1 min
Ciutadans es "compromet" a bonfiicar les empreses que acomiadin manco treballadors.

PalmaPer al cap de llista del Congrés per Ciutadans, Joan Mesquida, és important crear un clima en què les empreses inverteixin i generin llocs de feina. I una manera d'impulsar-ho és "recompensant aquelles empreses que acomiadin menys treballadors", ha declarat Mesquida. La mesura que es complementaria amb "la creació d'un contracte únic, per tal que tots els contractes siguin fixos i puguem posar fi als contractes escombraria".

Així ho ha explicat Mesquida, qui, acompanyat pel número dos de la llista, Fernando Navarro, i el candidat del Govern, Marc Pérez-Ribas, s'ha reunit a la seu de la Confederació d'Associacions Empresarials de les Balears (CAEB) per abordar les inquietuds del sector i explicar les mesures econòmiques de la formació taronja.

Així mateix, Mesquida ha explicat que “volem donar facilitats a les empreses que generen ocupació i riquesa, per això agilitarem l'administració i posarem fi a les traves burocràtiques perquè les empreses puguin expandir-se fora del seu propi territori”.

Finalment, el cap de llista al Congrés s'ha referit a la situació actual de l'economia espanyola. “S'ha frenat la generació d'ocupació i hi ha factors que indiquen que estam en un procés de desacceleració. Sánchez ha disparat la despesa pública i ha deixat un forat d'11.000 milions d'euros, la qual cosa és tremendament perjudicial per a l'economia espanyola”, ha assenyalat.

stats