POLÍTICA
Política 20/07/2019

Catalina Cladera nomena sis nous alts càrrecs del Consell de Mallorca

Kike Oñate
1 min
Catalina Cladera nomena sis nous alts càrrecs del Consell de Mallorca

PalmaLa presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ja ha signat el nomenament de sis nous alts càrrecs de la institució insular. Dins el departament d’Hisenda i Funció Pública, Gabriel de Hevia serà el secretari tècnic i Francesc Alfons López, el director insular d’Emergències. De Hevia, llicenciat en Dret, es va presentar com a número quatre a les llistes del PSIB d’Alcúdia a les eleccions municipals. A més d’haver presidit l’associació Iniciativa d’Estudiants d’Esquerres, també va ser secretari general de les Joventuts Socialistes de Mallorca. Per la seva banda, en el departament de Drets Socials, José Manuel Portalo repetirà com a director insular de Persones amb Discapacitat i Innovació Social, mentre que Sandra Martínez serà directora insular d’Inclusió Social.

Altres incorporacions

Eduard Soriano serà el secretari tècnic del Departament de Territori. Soriano és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra i ha cursat un màster en Màrqueting Polític, Estratègies i Comunicació Política per l’Institut de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Lluís Socias serà el nou president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca. Socias és treballador en excedència de l’Agència Tributària i la seva trajectòria política sempre ha estat relacionada amb temes d’economia municipal. Va ser regidor de sa Pobla entre 2003 i 2015, i cap de gabinet del conseller de Turisme Celestí Alomar. Durant la legislatura passada va ser director insular de Foment de l’Economia Local.

stats