Política 11/07/2018

Busquets lamenta la protesta d'Arran però també rebutja "el turisme de masses"

L'organització independentista va desplegar una pancarta reivindicativa en un bus turístic de Palma

J. R. / Efe
1 min
Bel Busquets després de ser nomenada consellera de Turisme.

PalmaLa vicepresidenta del Govern i consellera de Turisme, Bel Busquets, ha dit aquest dimecres que "lamenta" la protesta que va fer Arran contra la saturació turística en un bus de Palma, tot i que també ha expressat el seu rebuig al "turisme massificat". L'organització independentista va desplegar aquest dimarts una pancarta contra l'excés de turistes en un bus del castell de Bellver de Palma, en una acció coordinada amb València i Barcelona.

"Lament que succeeixin aquestes coses a les nostres illes, i a la ciutat de Palma en concret", ha dit. La titular de Turisme ha rebutjat les protestes d'Arran, sobretot si hi pot haver un "risc per a les persones". "No vull que tornin a dur-se a terme aquestes accions, tot i que el turisme massificat i el turisme incívic no estan convidats a les nostres illes", ha insistit.

La titular de Turisme d'una regió que varen visitar l'any passat 15,3 milions de persones ha destacat que el seu Govern ha treballat durant tota la legislatura perquè la principal activitat econòmica de l'arxipèlag sigui "sostenible", una cosa incompatible amb "un turisme de masses".

stats