Política 18/05/2019

El PP promet demanar al Parlament Europeu que es dupliqui el pressupost de les beques Erasmus

Els candidats han visitat les cases regionals i han aprofitat per defensar la Constitució i l'Estat de les autonomies

Ara Balears
2 min
Els candidats del PP a les cases regionals

PalmaLa candidata al Parlament Europeu del PP, Rosa Estaràs, ha destacat la importància de les beques Erasmus en el període de formació i ha anunciat que “des del Parlament Europeu demanarem que es dupliqui el pressupost perquè 5 milions de persones es puguin moure per tot Europa”. La candidata ha recordat que “Espanya és el país que més estudiants d'Erasmus té i rep”. A més, Estaràs ha destacat que “volem que aquesta beca s'ampliï a tots els nivells, a més edats i, sobretot, a persones amb discapacitat”, aspecte que ha anunciat que “serà el primer que demanaré quan arribem al Parlament Europeu dia 1 de juliol”.

Estaràs, acompanyada del candidat a la presidència del Govern, Biel Company, i el candidat a la batlia de Palma, Mateu Isern, ha realitzat aquestes declaracions en la visita a les cases regionals que han fet aquest dissabte els tres candidats populars. Allà mateix Company ha afirmat que “en el Partit Popular defensem un Estat de les autonomies sòlid, que contribueixi a una Espanya forta, rica i plural; on tots cabem i on junts som més forts”.

Company ha remarcat “els valors i la diversitat que cadascuna de les comunitats autònomes aporta, que sumen i són garantia del projecte comú d'una Espanya més sòlida i unida”, i ha incidit en “la ferma defensa de la Constitució per part del Partit Popular, una Constitució que també és garantia de progrés, benestar i de la defensa de ‘lo nostro’, ja que respecta i fomenta les particularitats de cada comunitat autònoma dins el conjunt d'Espanya”.

Per la seva banda el candidat a la batlia de Palma, Mateu Isern, ha anunciat aquest dissabte al matí que “quan arribem a l'Ajuntament recuperarem el bilingüisme a l'Administració i garantirem que el consistori respongui als ciutadans en la llengua que aquests triïn”. En aquest sentit, Isern ha assenyalat que “pel Partit Popular poder triar la llengua oficial per comunicar-se amb l'Ajuntament és un dret que han de tenir garantit els ciutadans”.

stats