Polèmica
Política 28/09/2022

Armengol: "Mai abaixaria els impostos als rics a càrrec de les famílies treballadores"

La presidenta del Govern torna a reivindicar les mesures contra la massificació turística d'aquesta legislatura

ARA Balears
1 min
Francina Armengol durant l'acte que s'ha fet aquest dimecres a Calvià

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat aquest dimecres que el seu plantejament per fer front als problemes econòmics "no és una baixada massiva" d'impostos. "Mai abaixaria els impostos als rics a càrrec de les famílies treballadores", ha declarat durant un acte a Calvià, segons ha informat Europa Press. La cap de l'Executiu ha apuntat que està oberta a "escoltar patronals i sindicats" per fer un bloc de mesures i ajudar els ciutadans, les empreses i els treballadors de les Balears. Segons ha explicat, el plantejament que hi ha sobre la taula consisteix a donar facilitats a través de deduccions fiscals o ajudes directes per als ciutadans. "Serà una manera concreta perquè arribin a les persones que realment ho necessiten", ha dit. "Les anunciarem quan les tinguem pactades a la Mesa de Diàleg Social", ha afegit.

D'altra banda, Armengol ha destacat "la bona temporada turística", la qual "ha permès a les Balears liderar el creixement econòmic". Quant a la manifestació contra la massificació que es va fer dimarts davant del Consolat de Mar, ha assegurat que aquest és el discurs del Govern, el qual ha aplicat polítiques per assolir "un equilibri més gran" entre turisme i residents i "garantir una bona experiència vital i turística".

"Som l'única comunitat autònoma que ha limitat els creuers", ha subratllat, i ha recordat la prohibició del lloguer turístic en determinats espais i la moratòria de places turístiques. "Actuam en aquesta línia perquè som conscients que les Balears són un territori fràgil", ha comentat.

stats