Política 30/11/2021

Armengol defensa la política preventiva del Govern per no haver d'imposar més restriccions

La presidenta ha respost el portaveu del PP, Toni Costa, que ha demanat per les mesures que té previst implantar l'Executiu per frenar la sisena onada

ARA Balears
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol, aquest dimarts al Parlament.

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha defensat aquest dimarts al ple de Parlament la política preventiva del Govern després de l'ampliació del requisit del certificat Covid per no haver d'imposar més restriccions. Segons ha informat Europa Press, Armengol ha respost al portaveu del PP, Toni Costa, que ha demanat per les mesures que preveu implantar l'Executiu per frenar la sisena onada. "Estam d'acord en iniciatives que fomentin la vacunació com el certificat Covid, però sempre a canvi de no imposar més restriccions", ha apuntat Costa.

El portaveu popular ha criticat que el Govern sempre hagi tardat mesos a aplicar les mesures proposades pel PP, rebutgi la llei de pandèmies i hagi d'acudir als tribunals per poder aplicar mesures. Costa també ha criticat que, amb les seves polítiques, l'Executiu hagi "criminalitzat i estigmatitzat" especialment el sector de la restauració. "No ens podem fiar del seu autoritarisme i no acceptarem més restriccions", ha afegit.

Armengol ha lamentat que el PP estigui "desesperat i sense rumb" i que el fet que la darrera pregunta al Parlament sobre el coronavirus fos fa sis mesos és la prova que les coses s'estan fent bé.

stats