Política 11/02/2021

Armengol defensa que la desescalada sigui "lenta i prudent"

L'objectiu del Govern és "evitar" una quarta onada

Catalina Riera
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol.

IncaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha de defensat que la desescalada sigui "lenta i prudent", ja que l'objectiu del Govern "és evitar una quarta onada". Ho ha dit aquest dijous en una roda de premsa a l'Hospital d'Inca.

Respecte de la pròrroga del tancament de bars i restaurants durant dues setmanes més, la presidenta ha explicat que entén la "frustració" dels restauradors, però "amb aquestes restriccions es demostra com baixa la incidència acumulada. És un sacrifici econòmic, però ajuda a salvar vides", ha exposat Armengol. La presidenta ha assegurat també que els bars i restaurants són punts d'alt risc de contagis" i que "mentre hi hagi restriccions hi haurà ajudes".

Armengol ha destacat que, tot i que "s'està tombant" la tercera onada, la situació de les UCI és "complicada", i ha recordat que a les Balears "tenim l'amenaça de la soca britànica". Avui horabaixa la presidenta i la consellera de Salut, Patrícia Gómez, es reuniran amb els consells insulars i els agents econòmics i socials. "A la Mesa sempre hem tingut el suport dels agents socials i econòmics. Avui els plantejarem les diferents mesures amb què treballam des de cada conselleria", ha dit.

stats