Política 14/06/2018

Aptume insisteix a interposar recurs contra la zonificació del Consell de Menorca

L'entitat presentarà al·legacions al Defensor del Poble i demanarà a la Comissió Nacional de Mercats i la Competència que revisi el projecte impulsat per l'equip de govern del Consell

Ara Balears
1 min
El lloguer turístic i el projecte que aprovará el pròxim mes el Consell de Menorca podria acabar amb un recurs contenciós administratiu.

MaóL'Associació pel lloguer turístic de Menorca (Aptume) ha reiterat la seva intenció de presentar un recurs contenciós administratiu contra el projecte de zonificació del lloguer turístic, sempre que l'equip de govern del Consell insular no accepti les reivindicacions de l'entitat que traslladà en forma d'al·legacions. Aptume s'ha pronunciat per segona vegada en aquest sentit, després de la reunió mantinguda amb la presidenta del Consell, Susana Mora.

Segons Aptume, Mora hauria assegurat que el projecte de zonificació de l'equip de govern s'aprovarà definitivament el pròxim mes de juliol. A més, l'Associació del lloguer turístic de Menorca diu que la presidenta de la institució continuaria el procés d'aprovació desestimant totes les al·legacions i, per tant, donant llum verda a un projecte 'pràcticament idèntic a l'inicial', destaca el comunicat d'Aptume.

A partir d'aquí, l'entitat manté que presentarà les al·legacions al Defensor del Poble i instarà la Comissió Nacional de Mercats i la Competència a revisar la zonificació amb l'objectiu que sigui aquest ens qui analitzi la idoneïtat del projecte de l'equip de govern del Consell Insular de Menorca. Aptume recorda que la CNMC té la potestat de presentar un recurs contenciós administratiu però, en el cas que no ho faci, l'Associació valorarà la possibilitat d'interposar la mateixa mesura.

Per cert, Aptume s'ha adherit a la plataforma #SiAlTurismeIntegrador, campanya promoguda per Habtur Balears amb el repte de conscienciar la ciutadania sobre la importància del lloguer turístic i dels beneficis indirectes que genera per a l'activitat econòmica aquesta tipologia d'allotjament turístic.

stats