Política 09/11/2023

Destituït el director insular d'Habitatge de Menorca per posar fi a la crisi amb Vox

El regidor de Comerç i Turisme del Castell, Jaume Fedelich, en serà el substitut

Iván Martín
1 min
En el centre de la imatge, Jaume Fedelich, nou director insular d'Habitatge.

MAÓEl president del Consell de Menorca, Adolfo Vilafranca, ha destituït el director insular d'Habitatge, Agenda Urbana, Innovació i Ocupació, Ricardo Galí, després de la petició de la consellera de Vox, Maite de Medrano, que havia denunciat el bloqueig d'aquesta destitució fa uns dies per part del mateix president de la màxima institució insular.

Així, en una breu nota de premsa, el Consell ha anunciat que el rellevarà Jaume Fedelich Carretero, actualment regidor de Comerç, Turisme, Transparència i Innovació de l'Ajuntament del Castell. Fedelich, qui renunciarà a les seves àrees de responsabilitat al Consistori, treballa des de fa quasi 40 anys a la companyia Iberia, on exerceix de cap de Servei i Supervisió, i té una llarga trajectòria en l'àmbit de l'administració local.

Entre 2004 i 2007 va ser regidor de Personal, Ordre Intern i Esports de l'Ajuntament del Castell, i entre 2011 i 2015 primer tinent de batle de Personal, Ordre Intern, Comerç, Turisme i Noves Tecnologies. Entre 2015 i 2019 va ser tercer tinent de batle de Comerç, Turisme i Noves Tecnologies. Fedelich prendrà possessió del càrrec en els pròxims dies.

stats