Política 02/09/2019

La diputada de Vox Idoia Ribas renuncia a ser regidora a l'Ajuntament de Calvià

Segons el partit d'extrema dreta, aquest fet ve motivat pel procés de reestructuració de la coalició Actua Balears/Vox

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de Jorge Campos i altres dirigents de Vox

PalmaLa coordinadora de Vox a Calvià, Idoia Ribas, renunciarà en els pròxims dies a la seva acta de regidora municipal i passarà el relleu a Carol Esteban, la número 3 de la llista, i mantindrà el seu càrrec en el partit, de manera que Esperanza Catalá queda al capdavant de la representació municipal.

El president del partit d'extrema dreta, Jorge Campos, va anunciar després dels resultats electorals del 26 de maig que aquesta renúncia a la regidoria de Calvià era motivada pel procés de reestructuració i organització de la coalició Actua Balears/Vox i succeeix després de la crisi del partit per la duplicitat de càrrecs.

Ribas assumeix a partir d'ara les funcions de l'única vicepresidència de la coalició, la qual cosa, unit al seu treball com a diputada del grup parlamentari Vox, li impedeix poder dedicar-se al cent per cent a la regidoria.

"Continuaré treballant amb l'equip de Calvià, reforçarem la nostra implantació en altres municipis i prosseguirem amb la integració a Vox nacional", ha assenyalat Ribas. La vicepresidenta del partit ha dit estar "enormement agraïda" als ciutadans de Calvià.

Carol Esteban ha estat dinamitzadora i assessora de Joventut a l'Ajuntament de Calvià. En l'àmbit privat treballa en la comercialització de productes de programari. Ha estat tinent de batle a l'Ajuntament de Calvià durant vuit anys i va ser responsable de diverses àrees del Consistori, com la d'Educació. També ha estat presidenta de l'Institut de Formació i Ocupació de Calvià i consellera electa del Consell de Mallorca (2015-2019).

stats