Susana Mora, candidata al Consell de Menorca: "Hem de projectar una transició energètica a l'illa"

La candidata del PSIB ha assegurat que a Menorca la precarietat energètica dona una "percepció de risc i inseguretat" als ciutadans 

Susana Mora, candidata del PSIB al Consell de Menorca, ha assegurat al programa 'Al Dia' d'IB3 Ràdio que Menorca té un problema tècnic i jurídic per poder tenir un pla de contingència que eviti els problemes energètics que sofreix l'illa. " El pla de contingència, que consisteix a posar més generadors, ha de ser una realitat. És l'única alternativa", ha assegurat. 

A més, Mora ha remarcat que els polítics tenen la responsabilitat de donar resposta a la situació de precarietat energètica de Menorca i ha assegurat que "hem de projectar una transició energètica a l'illa". Un dels problemes que remarca la candidata en aquest sentit és que en aquests moments el govern estatal no inclou en els seus pressupostos aquesta mesura per a Menorca. 

Per això, la candidata demana una mesura política, ja que "l'illa es troba en una situació d'excepcionalitat atès que "la percepció dels ciutadans", amb aquestes aturades energètiques, "és de risc i inseguretat, i no és merescuda". 

EDICIÓ PAPER 16/11/2019

Consultar aquesta edició en PDF