Política 29/11/2019

Pilar Costa assegura que l'avantprojecte de llei educativa "no surt de manera unilateral" del Govern

La consellera de Presidència assegura que la tramitació serà llarga i que hi haurà temps per "obrir el debat" i assolir "el màxim consens"

Maria Llull
1 min
La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Pilar Costa, aquest divendres en el Consolat de Mar

PalmaLa portaveu del Govern i consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa, ha defensat aquest divendres després del Consell de Govern l'avantprojecte de llei educativa del Govern i ha assegurat que "no surt de manera unilateral" de l'Executiu, sinó que neix de "l'esperit" del document Illes per un Pacte, el qual va ser una iniciativa de la comunitat educativa.

Segons Costa, la llei es troba en un moment molt incipient i ara "s'obre un nou debat". La consellera ha assenyalat que l'Executiu cerca "el màxim consens i participació" i ha recordat que la tramitació serà "llarga" i que hi haurà temps per debatre amb "tots els grups que ho vulguin fer".

Pel que fa a les reivindicacions de MÉS per Mallorca i Més per Menorca sobre la situació del català en la llei, Costa ha indicat que "el tema lingüístic és important, però no és l'únic". "També són importants les altres normes i continguts", ha dit la consellera, qui també ha considerat que la llei hauria de tenir "la màxima permanència en el temps".

stats