Política 02/04/2019

El PP promet renovar la gespa artificial de tots els camps de futbol municipals de Palma

Company: "Agilitzarem i augmentarem la política d'ajudes al món del futbol i de l'esport en general"

Ara Balears
2 min
Iser, Miquel Bestard, Biel Company, Marga Prohens i Llorenç Carrió a la reunió

PalmaEl president del PP de les Illes Balears, Biel Company, s'ha reunit, aquest dimarts, a la seu de la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) amb el seu president, Miquel Bestard, i altres dirigents de clubs de Palma, als quals ha traslladat la seva decidida aposta pel foment del futbol i l'esport i els ha assegurat que, tot d'una que arribi al Govern, facilitarà "les eines que demanen els clubs per ajudar els joves a formar-se, sobretot com a persones.

"Volem donar suport als clubs perquè continuïn treballant amb els nins i les nines des de petits en els valors que transmet l'esport", ha sentenciat Company. Acompanyat pels candidats al Consell i a l'Ajuntament de Palma, Llorenç Galmés i Mateu Isern, i per la cap de llista al Congrés, Marga Prohens, Company ha explicat les dues línies principals d'actuació que preveu posar en marxa el PP després de les eleccions de maig. "En l'àmbit autonòmic ens comprometem a mantenir una política de subvencions transparent, equitativa, proporcionada i àgil; mentre que a Palma apostarem per la renovació gradual de la gespa artificial en els camps municipals".

El president del PP balear ha manifestat que els clubs "ens demanen millors infraestructures i unes ajudes més àgils i superiors, que no han arribat aquesta legislatura, encara que hi ha hagut més recursos que mai. Nosaltres ens comprometem a dur a terme unes convocatòries clares i, principalment, a agilitzar i augmentar les subvencions concedides als clubs".

Renovació de la gespa artificial

Per part seva, el candidat a la batlia de Palma, Mateu Isern, ha reiterat el compromís del PP de renovar la gespa artificial dels camps de futbol municipals "en un termini de dos anys". "Òbviament no es poden fer tots els camps al mateix temps perquè haurem de facilitar la distribució en altres instal·lacions dels equips afectats per les obres", ha aclarit Isern.

A més, "també ens comprometem a renovar el reg i la il·luminació dels camps, que presenten un estat lamentable", ha afegit. Mateu Isern assegura que, "abans de res, els clubs ens han demanat que des de Cort recuperem la capacitat de diàleg, com ja vàrem fer quan vàrem governar".

stats