Política 25/10/2019

El PP presenta mocions a tots els ajuntaments per donar suport a la tasca de les forces i cossos de seguretat de l'Estat a Catalunya

La formació "reafirma el rebuig a qualsevol manifestació de violència i el seu compromís en la defensa de la Constitució"

Ara Balears
1 min
Imatge dels agents de policia durant la manifestació dels estudiants a Barcelona

PalmaEl Partit Popular presentarà a tots els ajuntaments de les Balears una proposta de declaració institucional de suport i reconeixement a la tasca que realitzen les forces i cossos de seguretat de l'Estat a Catalunya.

A la declaració institucional la formació "reafirma el rebuig a qualsevol manifestació de violència i el compromís en la defensa de la Constitució, la legalitat vigent i els principis, drets i llibertats que emanen de la Constitució".

A més, i "davant de la barbàrie dels que pertorben la convivència pacífica entre els espanyols", destaca la "tasca exemplar per a la protecció dels béns i la seguretat de tots" que estan duent a terme les FCSE, gràcies a la qual "els ciutadans de Catalunya han vist constatada la fortalesa i la vigència de l'estat de dret".

Els populars destaquen que "resulta imprescindible mostrar el reconeixement de tots els espanyols a l'exemplar i abnegada tasca que duen a terme aquests servidors públics". Per això, exposen "la més ferma condemna als actes violents protagonitzats en els darrers dies per elements radicals a Catalunya i manifesten solidaritat i alè als milions de ciutadans que estan patint aquesta terrible situació".

stats