Política 24/07/2018

El PP demana el cessament de la consellera d'Hisenda per incompliment del codi ètic

La presidenta Armengol respon que Cladera no necessita cap plaça i que té tot el seu suport

S. Vidal
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol

PalmaLa presidenta del Govern assegura que no s'ha incomplert el codi ètic i la Llei del bon govern en la cobertura de la plaça d'interventor, en què s'ha acusat de fer una plaça a mida per a la consellera d'Hisenda, Catalina Cladera, i ha afirmat "per primera vegada existeix i les exigències són molt més altes que mai".

Per aquest motiu la portaveu del PP al Parlament, Margalida Prohens, ha demanat la dimissió de la consellera d'Hisenda.

Francina Armengol ha defensat que la plaça creada era per a "funcionaris en actiu", que no és el cas de Cladera. Cal recordar que el termini acabà aquest dilluns. Catalina Cladera "té una plaça fixa a la Sindicatura de Comptes. És una gran consellera d'Hisenda, que fa molt bé la seva feina i amb una gran projecció dins política", ha dit per refermar el seu suport.

El PP, però, insisteix que a la plaça sí que s'hi podria haver presentat i demanen on són MÉS i Podem en la defensa de la política de transparència. "Cessi-la de manera immediata abans que no li ho demanin els seus propis batles", ha afegit Prohens referint-se a la petició de dimissió que ha fet el batle de Capdepera per a la consellera de Salut per la reforma de l'equipament sanitari a Cala Rajada.

stats