Política 20/05/2020

PP i Cs critiquen l'anunci de Sánchez d'una comissió bilateral amb les Canàries sobre els efectes del covid-19

Ambdues formacions reclamen que el govern espanyol també en constitueixi una amb les Balears

Ara Balears
1 min
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, aquest dimecres en el Congrés

PalmaPP i Ciutadans han criticat aquest dimecres l'anunci del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de constituir una comissió bilateral amb les Canàries per abordar la "situació dramàtica" que viu aquest arxipèlag. El president del PP, Biel Company, ha lamentat a les xarxes socials que no s'hagi anunciat la mateixa mesura per a les Balears. "Sánchez anuncia una comissió bilateral amb les Canàries sobre els efectes del covid-19. Senyora Armengol, quan es farà aquesta comissió amb les Illes Balears? També som un territori insular dependent del turisme", ha dit.

Per part seva, la portaveu adjunta de Ciutadans, Patricia Guasp, ha assegurat que la comissió bilateral entre el govern espanyol i les Canàries per abordar la reactivació turística "demostra que la capacitat negociadora d'Armengol és completament nul·la" i que suposa "un nou menyspreu a les Balears".

Pedro Sánchez ha anunciat que constiuirà la comissió bilateral després que el diputat de Nueva Canarias, Pedro Quevedo, anunciàs un possible canvi de vot del seu partit cap a l'abstenció pel que fa a la pròrroga de l'estat d'alarma, segons ha informat l'agència Efe.

stats