Política 14/10/2019

Marta Díaz presenta la seva baixa del PSOE

La socialista mantindrà l'acta de consellera al Consell d'Eivissa per "defensar" el seu honor

Ara Balears
1 min
Els socialistes eivissencs afronten el 10-N escapçats per l'escàndol de Marta Díaz

PalmaMarta Díaz ha presentat aquest dilluns la baixa voluntària del PSOE i mantindrà l'acta de consellera al Consell d'Eivissa per "defensar el meu honor, que s'ha tacat", va manifestar Díaz. Segons ha informat el 'Periódico de Ibiza', la socialista afirma que aquesta és l'"única eina" que té per defensar-se.

La polèmica generada perquè l'exvicepresidenta segona del Consell d'Eivissa, Marta Díaz, hagi pogut pagar perruqueries, benzina, galetes i una crema corporal amb doblers del govern insular ha acabat amb la baixa voluntària de la socialista.

El 'Diario de Ibiza' ha publicat un seguit d'informacions sobre pagaments que Díaz va fer durant l'anterior legislatura suposadament amb la targeta de dèbit o el fons de la caixa del Consell. Segons aquest diari, el 2018 la va emprar per pagar dues perruqueries diferents amb càrrecs de 13 euros i 123,74 euros, respectivament; dues benzineres, amb 50 euros a cadascuna, i una caixa de galetes i una crema corporal d'una botiga de l'aeroport Orly de París, que varen costar 58,7 euros. A més, el mateix diari també va publicar que Díaz havia deixat sense justificar un total de 1.585 euros de les seves despeses de caixa fixa, doblers que l'exvicepresidenta va acabar aportant de la seva butxaca abans que els reclamàs intervenció, un fet que, segons Díaz, és habitual a la institució.

stats