Política 28/02/2019

Maroto, sobre Bauzá i Ciutadans: "Els millors són al PP, els que no són tan bons estan en altres llistes"

El vicesecretari d'Organització dels populars no ha volgut valorar les conseqüències d'aquest possible acord

Ara Balears
1 min
El vicesecretari nacional de Política Social i Sectorial del PP, Javier Maroto, avui a Santander

PalmaEl vicesecretari d'Organització del PP, Javier Maroto, ha assegurat que "els millors formaran part de les llistes del PP, els que no són tan bons potser estan en altres candidatures", en resposta a les converses que l'expresident de les Balears, José Ramón Bauzá, manté amb Ciutadans.

En declaracions al Congrés, Maroto no ha volgut opinar sobre Bauzá i els seus contactes amb Ciutadans, després que deixàs fa un mes el PP, perquè els populars només parlaran del seu projecte i les seves candidatures.

La portaveu del PP al Congrés, Dolors Montserrat, ha manifestat, respecte de Bauzá i del fitxatge de l'exministre socialista Celestino Corbacho com a número tres de la llista de Manuel Valls per Barcelona, que alguns partits van captant persones d'altres ideologies perquè "no tenen una ideologia pròpia". Montserrat ha emmarcat aquest tipus de moviments en una decisió de partits que "no tenen planter" i no estan presents en tots els territoris d'Espanya, enfront del PP, que sí que en té i té representació a tots els llocs.

stats